10 juni 2013 13:07

Sulten i Skagen

Skagen har altid været tæt forbundet med havet og dette afspejler sig i nutidens kulinariske oplevelser i byen mellem Nordsøen og Kattegat. Skagen er et eldorado for både dem, der holder af fisk og skaldyr og dem, der ikke gør. Ingen går forgæves i Skagen, når sulten melder sig – her er alt fra ambitiøse restauranter til fast food.

Fisk på menuen

I Skagen er de rigtig gode til at tilberede alt godt fra havet, og der er noget for enhver smag og pengepung. Både til dem, der er til eksklusive fiskeretter serveret med et glas hvidvin på en rolig restaurant og dem, der vil sidde på den stemningsfulde havn med en stegt rødspætte og en kold øl.

Smag på Skagen

Det er naturligvis også nemt at finde en god bøf eller en lækker vegetarret i Skagen. Har man ikke lyst til at spise ude ved hvert måltid, er der masser af muligheder for at lave god man selv. Man kan købe frisk fisk ved fiskehandleren eller prøve at fange sine egne fisk. Hos Slagter Munch kan man købe lækre specialiteter lavet af gode råvarer. Der er naturligvis også fast food restauranter og grillbarer, der bringer maden ud, til dem, dem er trætte efter dagens strabadser med strandture, shopping og museumsbesøg.
Velbekomme!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.