7 januar 2014 14:09

En ny turistfilm om Skagen

Skagen byder på dejlige ferieoplevelser for hele familien. Vi giver dig en forsmag på de mange attraktioner som venter jer, når I besøger byen på toppen af Danmark…

Her den anden dag dukkede denne film op på min væg på Facebook. Det er en inspirationsfilm om Skagen. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes. Den viser selvfølgelig Skagen i billeder, det er sandstrande, skagensmalerne, den tilsandede kirke, museer, Skagenhuse, de kendte musiksteder og selvfølgelig Grenen. Men har Skagen ikke mere at byde på? Er det altid det image, der skal vises til vores turister? Der er selvfølgelig en genkendelighed, hvilket er vigtigt, når der ikke er en speaker eller info-tekster på de forskellige attraktioner. Jeg kunne bare godt tænke mig noget mere kant, noget ”tænk ud af boksen”. Dette er en typisk turistfilm; den er smuk, stemningsfuld, musikken er god, og den ligner alle de andre turistfilm, vi har set førhen.


En kommentar til “En ny turistfilm om Skagen

  1. When I first arrived in DK, Danes would try to debcsire Skagen and it didn’t seem all too impressive. Then I saw it! After the trip up and seeing nature that is so different from Fyn, where I lived, the bodies of water and dunes seemed so foreign!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.