25 juni 2014 14:04

Reset ising og natterave

Her lige inden den helt rigtige højsæson går løs, kan man mærke en summen i Skagens gader. Jeg kan ikke rigtig finde et andet ord, der er mere rammende for den stemning der er blandt de handlende, de lokale og dem der, som jeg, ønsker at være det!

Man snakker om den forestående sæson, hvordan bliver sommeren mon? Bliver det en dansk sommer som vi kender den, med sol, regn, blæst og fuglesang eller bliver det en af de somre, hvor der sættes varmerekord? Med den pinse vi har haft kunne noget jo tyde på det. Jeg tog mig selv i at tage en god, lang strøgtur forleden, jeg tog et kig ind i favoritbutikkerne og fik en snak med indehaverne. Mange ser frem til indrykket af turister – og glæder sig til de travle dage, og de ømme fødder en så lang arbejdsdag sikkert må medføre. Men modsat os andre, håber de ikke på så varm en sommer igen, da turisterne så vælger stranden frem for at hygge sig i gågaderne eller på havnen. Jeg fik købt en enkelt, meget lækker sweater på udsalg, og jeg glæder mig til at den kan lune mig på de køligere sommeraftener. Og jeg har også tænkt over, om jeg mon kan lure mønstret, så jeg selv kan strikke en lignende. Turen på strøget gik også forbi Slagter Munch, hvor jeg fik købt lidt af den efterhånden, verdenskendte Skagen-skinke. Jeg nød mit nybagte brød med hjemmelavet kryddersmør og godt med Skagens-skinke. Jeg havde nemlig selv været ude og samle krydderurter til smør – det er altid hyggeligt med en gåtur i naturens eget spisekammer. Ellers går jeg og overvejer hvilke af de mange ting, man kan opleve i Skagen, jeg gerne vil være med til i år. Især lokker Råbjerg Kirke: Reset ising med tranebær, dessert mosebølletærte hvor jeg regner med at deltage med nogen af mine egne produkter. Desuden overvejer jeg, om jeg vil med på tur og se en vaskeægte natteravn – der kunne jeg jo passende også tage min nye sweater på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.