26 august 2014 12:41

Farven blå og døde malere

Sommeren går på held – og hvilken sommer det da har været! Jeg har da sjældent haft det så varmt, som jeg havde i år.

Sommeren er gået med badeture til stranden – gerne i selskab af mine børnebørn, madlavning, læsning af spændende bøger og en smule strik er det da også blevet til.

Jeg deltog jo i reset ising ved Råbjerg Kirke, og det var en stor succes og en meget hyggelig dag! Jeg havde taget min specialitet råsyltede havtorn samt hindbærsyltetøj med rom med, og de andre deltagere havde deres specialiteter med. Vi havde en herlig dag, hvor vi fik smagt, snakket, udvekslet opskrifter og knyttet nye venskaber. Jeg elsker at møde nye mennesker, og især er det dejligt, når man har fælles interesser med dem!

Kirkegårdsvandring

Mit næste projekt som halv-skagbo er at deltage i en kirkegårdsvandring. Jeg har hørt fra andre, at det virkelig er en oplevelse ud over det sædvanlige! Jeg glæder mig til at høre mere om de personer, der har været betydningsfulde for Skagen. Der hersker også altid en helt bestemt stemning på en kirkegård, sådan lidt højtidelig, lidt vemodig og meget smuk. Vi kommer også til at høre om Skagens kirker og om Skagensbanens betydning for byen og dens borgere.

Blå September

Derudover glæder jeg mig til at opleve Blå September her i Skagen! Jeg ved, at jeg skal med til frokost blues med min nye veninde, som jeg mødte til Reset Ising ved Råbjerg Kirke – og jeg er ved at strikke en lækker cardigan i en smuk blå farve til arrangementet. Der er nemlig endelig kommet gang i strikketøjet igen efter sommeren, hvor jeg simpelthen har haft det for varmt til at sidde med pindende!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.