28 maj 2013 11:14

Skagen for de små feriegæster

Også for børn er der meget at opleve i Skagen. Her er mange børnevenlige aktiviteter, og specielt museerne gør meget for at underholde de mindste gæster. I børnenes skoleferie er der et ekstra spændende program for børnene og deres forældre.

Skagens Kunstmuseum for børn

I Skagens Kunstmuseum er børn hjertelig velkomne.

Her er endda indrettet specielle rum til børnene, hvor de kan male og prøve nyheden iLand. iLand er et digitalt brætspil, med fem berømte Skagen-malerier, som børnen kan gå på opdagelse i og manipulere med, så der opstår fem nye kunstværker. Også i skoleferierne arrangeres der en række sjove aktiviteter for børn.

I maleskolen lærer børnene mere om malekunst og om at udtrykker sig med farver, en billedjagt lærer på en legende måde børnene om kunst. Hverken børn eller deres forældre kommer til at kede sig på et besøg på Skagens kunstmuseum.

Skagens Egnsmuseum

Også egnsmuseet byder på underholdning og aktiviteter for børn.  Hele året rundt er der forskellige workshops for de mindste – her kan børnene være med til at fremstille bolsjer, bygger drager, tilberede tørrede fisk og meget andet.

Skagens Odde Naturcenter

I Skagens Odde Naturcenter kan hele familien få en spændende og sjov dag sammen. Her kan I høre om, hvad lys er, og hvorfor lyset i Skagen er så specielt. I kan også høre om, hvorfor klitterne vandrer og lære mere om vejret, vinden og havet. Skagen Odde Naturcenter er et lærerigt og spændende sted for børn.

Skagens Bamsemuseum

I et charmerende gammelt Skagenhus bor der en masse bamser af alle slags, unge og gamle og mange med historisk baggrund. Oplev bamsernes magiske verden sammen med børnene og deltag i de mange aktiviteter der i løbet af året arrangeres for børnene. Skagens Bamsemuseum blev indviet i august 1998 og er Skandinaviens første og eneste Bamsemuseum.

2 har kommentarer til “Aktiviteter for børn

  1. Hej.
    Vores barnebarn ønsker sig brændende en traktor med sandormen efter. Kan det købes og i givet fald hvor? Pris?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.