28 maj 2013 10:59

Naturoplevelser i og omkring Skagen

Holder I ferie i Skagen, vil I opdage, at I befinder jer i et utroligt naturskønt område. Der er mange muligheder for at nyde og udforske naturen ved Skagen for eksempel at vandre, cykle og ride.

Gåture

Nordjyllands lange brede sandstrande er ideelle til lange gåture. Smid skoene om sommeren og mærk sandet og vandet mellem tæerne, mens I leder efter sten og skaller. Om vinteren er naturen og havet ikke mindre imponerende. Pak jer ekstra godt ind i varme trøjer og tag praktisk fodtøj på. Her kan I opleve naturen rase og se vesterhavets høje bølger med skumsprøjt på toppen.

Vil I ud på en længere tur, kan I vandre ad Nordsø-ruten. Nordsø-ruten går 5000 kilometer rundt om Nordsøen og en del af den fører forbi Skagen. Ruten er markeret med blå skilte og går gennem klit, hede, skov og enge og langs kysten.

Cykelture

Cykelture giver en enestående mulighed for at opleve naturen på nær hold i et behageligt tempo. I Skagen er der et godt net af cykelruter, der fører jer gennem smuk natur.

I kan enten tage cyklerne med hjemme fra eller leje cykler, når I kommer til Skagen. Der er mange cykeludlejningsfirmaer i Skagen by, men I kan også være heldige at der står cykler parat til jer i garagen, hvis I har lejet et sommerhus.

Rideture

Det er en helt speciel oplevelse at opleve naturen fra hesteryg. I kan ride på stranden med havets brusen i ørerne og med klitterne som kulisse til en smuk ferieoplevelse. Alle rideture foregår sammen med en erfaren rytter. Der er en hesteudlejning i Skagen, hvor både øvede ryttere og begyndere har mulighed for at komme på rideture i området.

Skagens rå natur er pragtfuld. Den friske luft, havet og stranden – her kan I slappe af og koble af fra hverdagens stres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.