28 maj 2013 11:03

Det kulinariske Skagen

Frisk fisk

På Skagens havn kan I for eksempel nyde en lækker tallerken pil-selv-rejer eller I kan vælge en traditionel fiskefilet med hjemmelavet remoulade –  alt sammen friskfanget. Forkæl jer selv i ferien med lækker mad, mens I nyder stemningen på havnen, og det smukke syn af de røde fiskepakhuse og bådene i havnen.

Restuaranter og mere

I Skagen er det ikke noget problem at finde gode gourmetrestuaranter, der byder på kulinariske smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det er også masser af pizzariaer, pølseboder, cafeer og steder, hvor man kan købe lækker mad. Besøg for eksempel slagteren, der stadig holder den håndværksmæssige tradition i hævd og selv laver pølser, skinker og pålæg efter gamle opskrifter. Hvis I får trang til noget sødt så, så slå et smut om bolcheriet i Skagen, hvor I kan se, hvordan bolcher bliver fremstillet og selv være med til at jonglere med bolchemassen. Et besøg i bolcheriet er altid en stor oplevelse for børn og barnlige sjæle – ikke mindst på grund af smagsprøverne. Er I i Skagen, så udnyt muligheden og prøv nogle af de lokale specialiteter.

Skagen øl

På Skagen Bryghus kan I få en rundvisning og få indblik i sortimentet af specielle øl, der brygges efter egne opskrifter og efter årstiden. Når rundvisning er slut, kan I nyde et måltid mad på bryghusets spisested og et glas koldt øl – fra Skagen naturligvis! Besøger I Skagen Bryghus lørdag eftermiddag kan I være heldige at opleve Bryghuset blive omdannet til et musiksted. Her holder jævnlig koncerter indenfor forskellige genre som blues, rock, country, pop og folk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Skagen bloggen

Formålet med denne blog er inspirerende og give læserne lyst til at besøge Skagen.

Velkommen til Visit Skagen bloggen

Nye indlæg

Seneste kommentar

Arkiv

Smag på Skagen

demo-skagen3

Oplev de mange restauranter i Skagen og nyd det gode vejr og de mange begivenheder i byen.

Overnatning i Skagen

Sommerhusudlejning i Skagen

Spar tid, når du søger Skagen overnatning. Her kan du i én søgning finde sommerhus i Skagen hos mange forskellige bureauer på én gang.